På Funktionsfabriken behandlar vi de flesta typer av akuta och kroniska muskel och ledrelaterade symtom. För oss är ett symtom kroppens sätt att kommunicera att någonting är fel. Vårat jobb går därför ut på att ta reda på vad din kropp försöker berätta och sedan korrigera detta. Målsättningen för oss är att återställa din kropp till optimal funktion.
Genom att kombinera olika behandlingstekniker som minskar smärta och optimerar funktion kan vi uppnå god effekt i våra behandlingar. Som ett komplement till den manuella behandlingen har vi effektiva träningsmetoder som hjälper dig att behålla funktionen långt efter att du har lämnat oss. 

Vi letar alltid efter orsaken till dina symtom, inte bara där du upplever dem

En behandling hos Funktionsfabriken börjar alltid med en grundlig undersökning och upptagning problemhistorik. När vi skapat en bild av underliggande orsaker kommer vi fram till en arbetsdiagnos. Först när detta är gjort kan vi behandla med beprövade och effektiva metoder. Dessa innefattar exempelvis manipulation av leder, akupunktur, triggerpunktsbehandling och andra mjukdelsbehandlingar. När vi bedömer att du har återfått full funktion i kroppens leder och muskelkedjor hjälper vi dig att hitta rätt träningsmetoder som förstärker funktionen och låter dig förbli smärtfri långt efter du har lämnat oss. Vår målsättning är att du aldrig ska behöva komma tillbaka till oss med samma problematik två gånger.