Vilka vi är

Idén till Funktionsfabriken föddes ur en vilja att lösa komplexa problem hos andra människor. Vi har under hela vår karriär strävat efter att tänka steget längre och kliva utanför alla boxar för att hitta orsaker och lösningar till våra kunders smärtor. Den vägen har tagit oss genom medicinska team i fotbollens division 3, ishockeyns SHL och hela vägen till VM- och OS-satsningar för landslag och individer. Därför kan vi idag stolt säga att vi hjälper vardagshjältar och världsatleter optimera funktion och bli smärtfria. Alla människor och alla problem är välkomna.

Det är inte att jag är så smart. Jag stannar bara kvar hos problemet längre.

-Albert Einstein

Våra naprapater är utbildade under fyra år på Naprapathögskolan i Stockholm. Därefter har de gjort ett års legitimationspraktik för att erhålla sin legitimation från Socialstyrelsen. Alla våra samarbetspartners är handplockade för deras kvaliteter, kunskap och erfarenheter för att passa ihop med vår behandlingsfilosofi. Vi strävar efter att ge bästa möjliga service, kunskap och kvalitet i alla möten med våra kunder.

Vad vi gör

Vi behandlar och rehabiliterar alla typer av symtom i muskler och leder. Vår arbetsmodell är framtagen för att vara mycket skonsam mot kunden och effektiv mot smärta. Behandlingarna följs upp av en riktad rehabilitering där vi utgår från ett korrekt andningsmönster och därifrån bygger upp din stabilitet och rörelseförmåga från grunden. Vår rehabilitering är baserad på neuromotorisk inlärning i positioner som nervsystemet känner igen från utvecklingen som nyfödd bebis och fram till att vi börjar gå. Genom att fokusera på att optimera funktion och inte stirra oss blinda på smärta kan vi hjälpa människor på alla nivåer att bli smärtfria.

We are all humans first, movers second and only then specialists

-Ido Portal

Vår målsättning är att lösa dina problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi vill dessutom att du inte ska behöva komma tillbaka till oss med samma problem två gånger. Om vi lyckas med detta är vi nöjda med vår insats.