På Funktionsfabriken är vi experter på att undersöka, diagnostisera och behandla smärttillstånd och nedsatt funktion i hela kroppen. I våra behandlingar tar vi hänsyn till såväl leder och skelett som nervsystemets, musklers och övriga mjukdelars samspel med varandra. Som naprapater arbetar vi främst med våra händer och kombinerar på ett effektivt sätt olika manuella behandlingstekniker. Vi använder oss av ledspecifika tekniker som manipulation med droppteknik, mobilisering samt mjukdelsbehandling som massage, bindvävstekniker och stretching. Vi kombinerar de manuella behandlingsteknikerna med medicinsk akupunktur, dry needling och elektroterapi.

Behandlingen syftar framförallt till att minska smärtan och optimera kroppens naturliga funktion. Därefter börjar vi reda ut bakomliggande orsaker till att dina symtom har uppstått. Den analysen leder vanligen till individuellt anpassade tränings- och livsstilsråd som syftar till att du själv ska kunna förebygga problemet.

Vår målsättning är att du inte ska behöva komma tillbaka till oss med samma problem två gånger.

Vår nisch är behandling av långvariga och svåra symtombilder. Under åren har vi samlat på oss kunskaper, erfarenheter och synsätt från jordens alla hörn. Därför har vi bra resultat på problem som studsat runt i vårdapparaten länge och inte fått hjälp. Detta gäller för vardagshjältar som har problem med ryggen liksom världsatleter som upplever att de inte kan prestera på topp för att kroppen inte svarar som den borde.

Behandlingsformer